Lectie de viata! Un barbat lucreaza ca tamplar, chiar daca nu-si poate folosi mainile! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:12

Un barbat din Etiopia face furori pe internet dupa ce a fost publicat un video in care acesta demonstreaza ca poate sa cosntruiasca un scaunel doar cu ajutorul picioarelor.

Sintayehu Tishale, in varsta de 42 de ani s-a nscut cu poliomelita, o boala care uneori da paralizii, din aceasta cauza acesta nu-si mai poate folosi mainile.

Barbatul sufera de aceasta paralizie de mai bine de 20 de ani  si este tatal a cinci copii, el isi intretine familia facand scaune si alte piese de mobilier, in atelierul sau din Welete Suk, in Etiopia. Cu toate ca nu-si poate folosi mainile lucreaza in fiecare zi cu tot felul de unelte care sunt periculoase pana si pentru un om normal, dar apoi pentru o persoana cu dizabilitati.


Urmareste video de mai jos cum reuseste sa se descurce si cum poate sa munceasca desi nu are maini. Este pur si simplu o lectie pentru noi toti, iar acest barbat merita toata stima si respectul nostru pentru ambitia de care da dovada in fiecare zi.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.