Un tata isi cunoaste fiul pentru prima data dupa 14 ani. Vezi o intalnire emotionanta pana la lacrimi! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:13

Adolescentul Ion Moise are 14 ani. Locuieste impreuna cu mama sa, Elena, intr-un sat uitat de lume, pe malul Dunarii, la granita cu Bulgaria. Se pregateste sa devina adult cu acte in regula. Pana sa aiba propriul buletin ar dori foarte mult sa isi cunoasca tatal pe care nu l-a vazut niciodata. Nu stie mai nimic despre el decat franturi culese din povestile spuse de mama sau bunica.

Elena, in prezent o femeie matura si cu propria familie, si-a amintit cum l-a cunoscut pe tatal fiului ei, Ion. Era pe atunci o copila, de 15 ani, care s-a indragostit nebuneste de un tanar din Slobozia, venit sa isi satisfaca stagiul militar obligatoriu la ea in sat. Cateva intalniri si fiorul iubirii a cuprins-o rapid. La numai 16 ani dadea nastere unui baietel pe care l-a numit tot Ion, in cinstea barbatului pe care l-a iubit si alaturi de care si-ar fi dorit sa ramana.
Acum Elenei nu i-a mai ramas decat speranta ca fiul ei va putea sa isi cunoasca, in cele din urma, tatal.

La Slobozia, Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii "Gaseste-mi familia", il gaseste dupa multe cautari pe Ion, seniorul. Nu mai are alti copii si nu este casatorit. Povestea lui Ion, tatal, este diferita de cea conturata de Elena si mama ei. Barbatul spune ca si-a recunoscut fiul, a vrut sa isi intemeieze o familie alaturi de Elena, dar mama femeii s-a opus cu vehementa.
Nu mai poate da timpul inapoi si spera ca fiul lui sa inteleaga de ce nu a putut fi alaturi de el, si, cel mai mult, sa il ierte.

Prin intermediul emisiunii "Gaseste-mi familia", cei doi, tata si fiu, s-au revazut intr-un cadru simbolic, pe malul Dunarii, acolo unde in urma cu 15 ani incepea totul. Ion cel mic si Ion tatal s-au imbratisat pentru prima data. Cu lacrimi in ochi, fiul si-a iertat tatal pe care nu vrea sa il mai piarda niciodata.


Urmareste video si vezi o revedere tulburatoare si emotionanta!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.