Cristina Spatar a dezvaluit secretul sarcinii sale! Urmareste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:15

Cristina Spatar a declarat in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" ca este insarcinata in trei luni. Cantareata i-a dezvaluit Gabrielei Cristea Toader, gazda show-ului, ca este in culmea fericirii.

Despre cea de-a doua sarcina, Cristina a recunoscut ca a apelat la tratamente de fertilizare pentru a ramane insarcinata. In maxim o luna va stii daca va avea fetita sau baiat. Artista a mai spus ca fiul ei, Albert, in varsta de doi ani, si-ar dori un fratior.

Maternitatea a schimbat-o profund pe Cristina Spatar. Este mult mai sensibila si, daca ar putea, ar ajuta orice copil pe care il intalneste.


"Cand devii mama, devii mult mai sensibila. Inainte de a fi mamica nu realizam asta, imi placeau copiii, dar nu in mod deosebit. Ii admiram. Este un sentiment deosebit, este fantastic", a declarat Cristina Spatar la "Draga mea prietena" despre experienta de a fi mamica. Urmareste video si vezi ce alte dezvaluri a facut Cristina Spatar!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.