Madonna, nepasatoare la suferinta rudelor sale. Afla ce acuzatii socante ii aduce unul dintre frati!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:17

Anthony Ciccone, unul din cei opt frati ai Madonnei, a dezvaluit presei ca de mai bine de un an doarme pe strazi.

Barbatul, in varsta de 55 de ani, a declarat ca nu are in prezent niciun venit si traieste din mila bisericilor si uneori chiar e nevoit sa cerseasca.

Anthony a lucrat pentru Ciccone Vineyard, o ferma viticola care produce vin si care apartine lui Tony Ciccone, tatal Madonnei. Ocupatia lui era sa vanda vinurile produse de ferma. Tatal Madonnei a produs si a pus in vanzare 5 feluri de vin sub denumirea Madonna.


Fratele artistei nu da prea multe detalii despre modul in care a ajuns fara slujba. Barbatul este suparat ca familia l-a abandonat, iar faptul ca are o sora cu o avere estimata la 650 milioane de dolari nu il incalzeste prea mult.

Anthony a povestit ca sufera de degeraturi puternice la picioare din cauza frigului. Ziua colinda strazile din Michigan bazandu-se pe mila semenilor pentru a primi ceva de mancare.
Iarna trecuta el ar fi dormit sub un pod.

Nu este singurul frate care face dezvaluri socante despre relatiile pe care Madonna le are cu familia ei. In 2008, un alt frate al starului pop publica o carte in care Madonna era descrisa ca o femeie rece si manipulatoare, obsedata de propria persoana.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.