Brad Pitt, fara Angelina la premiera ultimului sau film. Probleme in paradis?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:17

Supriza pentru admiratoarele lui Brad Pitt, unul dintre cei mai sexy barbati din lume!

La premiera filmului "Moneyball", in care Pitt interpreteaza rolul unui antrenor de baseball, actorul s-a prezentat singur pe covorul rosu. Toti s-au intrebat in soapta ce-o fi cu Angelina. Cuplul facea de fiecare data senzatie la marile premiere. Zvonurile spun ca Angelina Jolie ar fi ramas in Londra impreuna cu copiii.

Brad Pitt s-a simtit in largul lui si fara frumoasa lui iubita. A facut cateva poze, a glumit cu jurnalistele, iar la petrecerea starurilor si-a facut de cap.
Cunoscut pentru sarmul lui, Brad le-a fermecat pe toate doamnele prezente la eveniment. A fost navalit de admiratoare si de blitz-urile. Pitt s-a lasat fotografiat de toata lumea, si s-a imbratisat cu toate fanele, inclusiv cu doamne de varsta bunicii sale.

"Moneyball", tradus in romana "Arta de a invinge", este cel mai recent film in care joaca Brad Pitt. Pelicula este insiprata dintr-o poveste reala si reda drama unui antrenor de baseball din Oakland care prin talent transforma o echipa mica de club intr-una de succes.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.