Vedetele de la Hollywood si dietele EXTREME pe care le urmeaza! Tie cum ti se par?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:23

Vedetele de la Hollywood sunt cele care lanseaza noi trenduri atat in materie de vestimentatie cat si cand vine vorba de noi diete sau modalitati de a arata cat mai bine, din punct de vedere fizic.

Celebritatile apeleaza la tot felul de modalitati cu ajutorul carora ei ajung sa arate impecabil indiferent de ce sacrifii fac. Deoerece pentru vedete este foarte important felul in care arata. Asadar mai jos va prezentam cele mai folosite modalitati de a slabi.

1. Operatia de micsorare a stomacului

Este o procedura chirurgicala in urma careia stomacul ajunge la dimensiunea unei alune, deci adio mancare nesanatoasa si multa, asta daca vrei sa arati bine.


Una dintre vedetele care au incercat o asemenea interventie chirurgicala este Kelly Osbourne, iar rezultatee sunt pe masura asteptarilor, vedeta a reusit sa slabeasca intr-un timp record. Trebuie acordata o deosebita atentie la cantitatea de mancare pe care o vei consuma dupa. Sunt cazuri in care unele persoane si-au pierdut viata, dupa ce au mancat foarte mult, iar stomacul lor a cedat.

2. Raw food

Ce inseamna aceasta? Produsele alimentare ce urmeaza sa fie consumate sunt neprelucrate, adica nefierte, fructe cu coaja lemnoasa.
Produsele alimentare nu trebuie incalzite la o temperatura mai mare 116 grade deoarece se presupune ca distruge toate substantele care ajuta la digestie.

Cine a incercat? Amanda Seyfried si Demi Moore care sun foarte multumite de rezultate. In schimb acest tip de mancare este destul de costisitor si necesitat foarte mult timp disponibil pentru a o prepara.

3. Dieta master cleanse
Ce este aceasta? O dieta de detoxifiere creata in 1941, mai exact un lichid, care este alcatuit din apa, suc de lamaie, sirop de artar si piper cayenne.
Si asta este in ce consta toata alimentatia timp de 10 zile.

Cine a incercat? Beyonce, Gwyneth Paltrow, Nicole Scherzinger. Cantareata Beyonce a incercat aceasta dieta atunci cand se pregatea pentru interpretarea rolului din "Dreamgirls".

4. Dieta cu supa de varza
In ce consta? Ei bine dupa cum spune si denumirea in supa de varza, oricat de multa si pe o perioada de 10 zile, insa asta este singurul fel de mancare acceptat pentru ca dieta sa dea si rezultate.


Cine a incercat? Jaime Pressly care a marturisit ca a tinut aceasta cura de slabire de doua ori la rand.

Ce este dificil? Cu toate ca este posibil ca aceasta dieta sa dea rezultate cu siguranta la sfarsiu acelor 10 zile nu-ti vei mai dori sa vezi supa de varza pentru foarte mult timp.

5. Dieta Atkins

Ce este aceasta? Adio carbohidrati sau proteine, acesta cura de slabire consta intr-o dieta bogata in lipide, adica trebuie sa mananci doar carne, branza, oua si nuci.


Cine a incercat? Robbie Williams, Geri Halliwell, Renne Zellweger. "Am tinut aceasta dieta, eu nu mananc panine si cartofi", a marturisit Robbie Williams.

6. Dieta cu mancare de bebelusi
In ce consta? Dupa cum ii este si numele in consumul macarurilor special create pentru bebelusi. Acesta dieta a fost inventata de Tracy Anderson, care ii da voie sa mananci pana la 14 borcane de mancare de bebelusi (1000 de calorii) la care poti adauga o masa normala, dar fara foarte multe grasimi, sa-i spunem light.


Cine a incercat? Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Stephaniei Pratt. Desi Jennifer Aniston neaga cu vehementa ca ar fi incercat o asemenea cura de slabire, spundu-le oamenilor: "Imi pare au, dar ultima data cand am consumat mancare pentru bebelusi cred ca aveam un an de zile.

7. Dieta pe baza de bauturi alcoolice

In ce consta? Te imbeti atat de tare incat nu mai poti manca aproape nimic.

Cine a incercat? Lady Gaga, David Hasselhoff, Lindsay Lohan, Christina Aguilera, cea din urma declarand acest lucru chiar in cadrul unei emisiuni TV. "Imi place sa beau whiskey si alte chestii de genul acesta in timp ce lucrez. Cu toate acestea fac o tona de yoga".

8. Dieta vegana
Ce este aceasta? Daca urmezi acesta dieta este interzis cosumul alimenteleor animale, atat carnea cat si produsele ce sunt date de ele, inclusiv lapte, branza sau inghetata.

Cine a incercat aceasta dieta? Bill Clinton, Alicia Silverstone, Ellen DeGeneres. "Eu traiesc cu fasole, legume si fructe", a declarat Clinton la CNN. "In fiecare dimineata beau un supliment de proteine. Nu tin niciun jurnal. Mi-am schimbat metabolismul si m-am intors la kilogramele pe care le avema in liceu".

 

Taguri: