Nu stii unde sa mergi weekend-ul acesta? Vezi AICI ce am pregatit pentru tine!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:23

Pentru ca stim ca in fiecare saptamana astepti weekend-ul cu dor de duca, ne-am gandit sa-ti usuram viata si sa-ti facem noi programul! In fiecare vineri gasesti la noi recomandari de filme, petreceri, concerte si evenimente de tot felul pe care nu ai voie sa le ratezi!

Chiar daca vremea buna nu pare sa ne mai faca ochi dulci pana la primavara, asta nu inseamna ca s-a terminat si distractia. Ba din contra, evenimentele s-au mutat inauntru, pe sub acoperisuri de cluburi si expozitii si promit sa ne tina in priza toata iarna!
 
Bucurestenii au ocazia sa mai traga putin de vara, pentru ca in seara asta, la ora 20:00, are loc ultimul concert al anului in gradina Green Hours. Tot astazi incepe la World Trade Plaza si Conventia Internationala de Tatuaje, unde oricine poate asista la demonstratii live si
concerte, sau poate pleca acasa cu un nou accesoriu.

Pentru cinefili, Cinema Studio si NCRR aduc la Bucuresti filmele de la Cannes 2011, in cadrul unui festival care dureaza pana pe 20 octombrie, iar la Patria continua Festivalul Anim'Est, cu" Creepy Animation Night 3".

Sambata, Armin van Buuren vine la Sala Polivalenta de la ora 22:00.


Inainte sa ajungeti la concert, puteti sa va faceti plinul la Casa Warsteiner, unde de la ora 20:00 are loc un festival al berii
si gastronomiei nemtesti
.Teatrele sunt foarte ofertante cu noi duminica. Pentru cei mici, la 11:00 incepe Micul Print la Teatrul Ion Creanga, iar pentru cei mari, La Teatrul de Comedie se joaca Poker, de la ora 19:00.

Si dupa atata umblat, aveti nevoie de putina relaxare. In niciun caz acasa, ci tolaniti in fotolii, in fata ecranelor uriase de la Grand Cinema Digiplex, cu punga de popcorn in dreapta, sucul in stanga si ochii pe Cei Trei Muschetari.

Iata ce alte filme mai ruleaza weekend-ul asta prin Bucuresti:

1. Strumfii, ora 12:00, Cinema City Cotroceni  
2. Melancholia, ora 15:00, Cinema Studio  
3. Loverboy, ora 16:00, Plaza Romania   
4. Conan 3D, ora 17:00, Scala 
5. Miezul Noptii in Paris, ora 20 :10, Cinema City Cotroceni  

Distractie placuta!

 

Taguri: