Michael Jackson era orb! Alte dezvaluiri SOCANTE despre sanatatea artistului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:28

O zi dificila pentru familia regretatului cantaret Michael Jackson, in presa au aparut o fotografie cu acesta la scurt timp dupa decesul starului. Disperarea medicului care a avut grija de Michael Jackson pana acesta si-a dat suflarea a inceput sa se vada prin declaratiile socante pe care le face in fata judecatorilor.

Murray a recunoscut pentru prima oara de la moartea lui Michael Jackson ca i-a dat Propofol si ca asta facea aproape zilnic. Medicul a spus ca Jackson l-a rugat sa-l ajute sa doarma deoerece acesta nu reusise desi se chinuise timp de opt ore.

"Am sa dorm, Dr. Conrad", a povestit Murray ca i-a zis Jackson. "Am aceste repetiii si trebuie sa fiu pregatit pentru show-ul din Anglia.
Maine a trebui sa-mi anulez repetitiile pentru ca stii, nu pot functiona daca nu dorm".

Mai mult decat atat Dr. Conrad Murray a mai adaugat un lucru de-a dreptul socant: "Vederea lui era foarte slaba. As putea spune ca era orb".

Acesta a mai spus ca artistul avea dureri foarte mari atunci cand dansa din cauza unei bacterii pe care a avut-o la nivelul picioarelor.
El mai purta un tub in nas prin care prime oxigen si un cateter pentru recoltarea urinei deoarece se pare ca artistul urina pe el.



 

Taguri: