Nicu Andrei vrea sa doneze o mare parte din premiul de 1 milion pentru eradicarea bolii Parkinson

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:37

In aceasta seara, la “Vrei sa fii milionar?”, vom afla cu ce suma va pleca acasa Nicu Andrei, concurentul din Adunatii - Copaceni

In editia de ieri, 6 octombrie, a show-ului concurs “Vrei sa fii milionar?”, Nicu Andrei, in varsta de 47 de ani, agricultor din Adunatii- Copaceni (Giurgiu), a ajuns pana la pragul de 3. 000 de lei, evitand cu lejeritate “capcanele” intinse de Virgil Iantu, amfitrionul emisiunii.

Dupa ce a fost provocat sa abordeze subiecte precum starea agriculturii romanesti si a lamurit publicul de unde vine numele comunei Adunatii- Copaceni, Nicu Andrei l-a surprins placut pe Virgil Iantu prin corectitudinea raspunsurilor sale.


Intrebarea pentru 3. 000 de lei, “Ce oras se intinde la poalele Vezuviului?”, i-a indus o mica nesiguranta, ce l-a facut sa apeleze la varianta ajutatoare “fifty-fifty”. Intre Roma si Napoli, Nicu Andrei a ales varianta corecta, Napoli, determinandu-l pe Iantu sa ii fluture prin fata ochilor cecul de 3.000 de lei.


In editia din aceasta seara a emisiunii-concurs “Vrei sa fii milionar?” vom afla cat de aproape de milion va merge Nicu Andrei, un concurent care ne poate oferi multe suprize! Nicu Andrei sustine ca daca ar castiga milionul de lei, mare parte din suma
ar fi donata pentru descoperirea unui leac impotriva bolii Parkinson.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din “Vrei sa fii milionar?”, show-ul care iti da emotii si te rasplateste daca esti destept!






 

Taguri: