De ce si-ar dori o mama sa isi vanda copilul? Motivul este socant! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:46

Bridget Wismer, o tanara din statul Pennsylvania este acuzata ca a incercat sa-si vanda copilul unui prieten contra sumei de 15 000 $. Politia a fost alertata chiar de rudele femeii, socate de gestul acesteia. Bridget Wismer a adus pe lume in urma cu 1 luna un baietel, pe nume Christian.

Anchetatorii nu au avut probe imediate pentru a dovedi infractiunea. Cazul lui femeii era usor suspect. Politistii aveau putine informatii. Tot ce stiau concret despre Bridget Wismer era faptul ca femeia, in varsta de 33 de ani, mama a doi minori, fara slujba, locuia, inca cu mama ei.

Cu toate astea politia americana a reusit sa dovedeasca ca Bridget Wismer si John Gavaghan, 54 ani, din Philadelphia, au cazut de acord asupra termenilor si conditiilor in care bebelusul urma sa fie vandut.

Cum a reusit politia sa gaseasca probe concrete? John Gavaghan a fost inregistrat de camerele de supraveghere ale unui cazino din Delaware in timp ce completa actele de vanzare- cumparare.

Mama bebelusului, in schimb, sustine ca nu a comis nicio infractiune.

"Nu am facut nimic rau. Nu am nimic de ascuns, totul s-a facut conform legii", a declarat Bridget Wismer. Femeia a spus ca i-a cerut ajutorul lui John Gavaghan din disperare ca mama ei a refuzat sa aiba grija de nou nascut.


Insa purtatorul de cuvant al politiei, John Welgarz, a tinut sa adauge ca sunt si alte modalitati prin care un copil se poate da spre adoptie.

Micutul Christian a fost gasit de politisti in casa lui John Gavaghan. El este intr-un centru de plasament acum, iar mama lui si John Gavaghan au fost pusi sub acuzare.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”