Mamica model la doar 17 ani. Afla ce sacrificii a facut Gabriela pentru a nu renunta la fetita ei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:39

Gabriela Pletea are 17 ani. Este in clasa a XI a, iar cea mai mare bucurie pentru ea o reprezinta fiica ei, in varsta de 1 an si 7 luni. Maine seara de la 21:00, veti putea afla povestea ei emotionanta urmarind emisiunea "Mama din intamplare"!

Tanara recunoaste ca nu ii este usor sa fie mama la 17 ani, dar cu sprijinul familiei a reusit sa treaca peste toate greutatile. Nu a renuntat scoala, desi intentiona sa se transfere la cursurile de seral. Gabriela viseaza sa devina cineva pentru a-i asigura fiicei sale un viitor mai bun. Ea a marturisit ca nu s-a gandit niciodata sa renunte la copil atunci cand a aflat ca este insarcinata.

"Tatal copilului se numeste George.
Acum ne intelegem bine. Are 21 de ani si incearca sa ne ajute foarte mult pe mine si pe Ariana. Are un loc de munca stabil si castiga destul de bine, cat sa ne intretina pe mine si pe Ariana", a dezvaluit Gabriela Pletea la Draga mea prietena.

Psihologul emisiunii "Mama din intamplare", Luiza Udrea, a declarat ca in familiile celor doi tineri au existat conflicte foarte mari deoarece o astfel de sarcina, la o varsta atat de frageda, i-a surprins atat pe parintii Gabrielei, cat si pe cei ai lui George.


Urmareste video si descopera o adevarata lectie de viata!

 

Taguri: