O noua modalitate prin care poti avea sprancene perfecte! Vezi despre ce este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:40

Femeile, in general, trec printr-un mare chin cand vine vorba de sprancene, de la modalitatea in care ar trebui sa fie pensate pana la chinul pensatului in sine. De ce trebuie sa te pensezi cel puti o data la trei zile? Pentru ca de multe ori daca ai mers la un salon si ai fost pensata corect, tu trebuie sa-ti mentii forma pana la urmatoare pensare.

Cu siguranta, ca ai intalnit macar o femeie care la un momendat in viata s-a pensat prea mult si acum nu-i mai cresc sprancele. Ce este de facut? Bineinteles, ca un transplat de par in zona dorita, procedura este asemanatoare cu cea prin care trec o multime de barbati in ideea de a eradica chelia.

Pentru o femeie sunt extrem de importante sprancelene, si de aceea ele apeleaza cu incredere la acesta modalitate de imbunatatire a aspectului fizic.
Procedura este destul de costisitoare, apromimativ 4000 de lire, dar ce nu face  femeie pentru a arata impecabil.

In ce consta aceasta operatie estetica?
Primul pas implica indepartarea unei fasii inguste de par din spatele urechii, avand grija la culoarea parului, care trebuie sa fie la fel cu cea a sprancenelor. Banda va contine 400-500 de fire de par si fiecare fir este ales la microscop.


Firele de par sunt transplantate in gauri mici cu ajutorului unui ac extrem de mic, in timp ce pacienta este sub anestezie locala. Este nevoie de doi chirurgi care sa lucreze in acelasi timp pentru a termina ambele sprancene, timp in care 200 de fire de par sunt implantate in fiecare spranceana pentru ca rezultatele sa se vada. Procedeul dureaza doua sau trei ore si este posibil ca dupa aceea locul sa se umfle si sa se invineteasca, de aceea pacientului i se aplica gheata si i se recomanda analgezice.


Medicii recomanda ca dupa sa se evite ca machiajul sa sa atinga zona respectiva pentru ca asa se poate reduce riscul unei infectii. Drept urmare, daca implantul a fost facut corespunzator atunci firele de par ar trebui sa creasca. Acest nou tip de par va creste mai repede decat firele din sparncene, de aceea trebuie aranjat constant.

Lynsey Sorsa
, in varsta de 33 de ani, care a facut operatia in urma cu patru luni a declarat: "Cu siguranta a meritat.
Acum am mai multa incredere in mine".

 

Taguri: