Adolescentii, spaima parintilor? Vezi ce face o tanara de 18 ani in timpul liber! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:40

Adolescenta este o perioada foarte frumoasa, dar in acelasi timp, extrem de periculoasa. Ernest si echipa "Pe banii parintilor" au reusit sa desluseaca afacerile dubioase ale Marinei, o tanara de 18 ani din Constanta.

Marina este in clasa a XII a, iar comportamentul ei in pragul examenului de bacalaureat, i-a ingrijorat peste masura pe parintii fetei. Ingrijorati ca Marina a fost la un pas de corigenta in clasa a XI a din cauza absentelor, familia ei vrea sa stie cum isi petrece fiica lor timpul liber.

Investigatiile au dezvaluit un lucru alarmant pentru parintii Marinei. Fata se afla in majoritatea timpului in compania unui infractor si a unui anturaj cat se poate de periculos.
Furtul si minciuna devenisera preocuparile ei de baza. Isi deposeda colegii de orice obiect care putea fi vandut. Exploata orice clipa de neatentie pentru a sustrage sume de bani de oriunde putea, chiar si de la bunicii ei, niste oameni simpli care i-au acordat toata increderea si suportul lor.

Confruntarea Marinei cu familia ei a fost una extrem de dura. Mama si tatal fetei sunt socati si nu inteleg cum au pierdut controlul asupra fiicei lor.
Chiar daca au smuls-o dintr-un anturaj cu o influenta nefasta, Marina va trebui sa plateasca pentru greselile ei, iar parintii fetei vor avea nevoie de timp pentru a putea sa ierte si sa uite.

Urmareste video si vezi cat de scump a platit Marina pentru greselile ei!

 

Taguri: