Un sfarsit de saptamana plin pentru Gabriela Cristea Toader. Afla la ce festival s-a intalnit vedeta cu 5000 de oameni! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:40

Week-endul care tocmai s-a incheiat a fost unul plin de peripetii pentru gazda emisiunii "Draga mea prietena". Gabriela Cristea Toader, impreuna cu echipa emisiunii, a fost prezenta la Serbarile Toamnei de la Mizil.

Intr-un cadrul idilic, specific oraselelor de provincie, Gabriela Cristea Toader s-a bucurat alaturi de localnici de roadele recoltei la sarbatoarea din Mizil. Vedeta Kanal D a dat autografe, s-a pozat aproape cu totii copiii care au venit sa o felicite, a degustat vinuri nobile romanesti la Crama Budureasca si incercat din bucatele traditionale. Nici mai mult, nici mai putin de 5000 de oameni au fost prezenti week-endul acesta la Serbarile Toamnei de la Mizil.


Evenimetele s-au succedat rapid, cu veselie si voie buna. Vineri seara echipa "Draga mea prietena" a mers la un concert de muzica folk in memoriam Tatiana Stepa. Spectacolul a avut loc la Casa de Cultura din Mizil si a atras multi iubitori ai acestui gen de muzica, iar sambata Alex Velea, Anca Neacsu, Lorena, Victor Yla si multi alti artisti au incins atmosfera.

Tot in cadrul acestui festival, Gabriela cristea Toader a vizitat o mica ferma unde a putut admira peisajele spectaculoase de la marginea Mizilului, scaldate in lumina rosiatica a soarelui de toamna.

 

Taguri: