Gestul de solidaritate al unei femei pentru a sprijini bolnavii de cancer. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 15:39

Corina Alexandru s-a alaturat campaniei "Am o poveste pentru tine" sustinuta de trusturile de presa cu scopul de o ajuta pe Andreea Popescu, jurnalist de profesie deoarece este bolnava de cancer. La doar 25 de ani, Andreea a fost diagnosticata cu o boala care ii macina oasele si muschii: tomora maligna de os femural cu invazia muschiului (cancer osos).

In semn de solidaritate cu tanara jurnalista, Corina Alexandru, in varsta de 52 de ani, a acceptat sa se tunda in direct, in cadrul emisiunii "Draga mea prietena", show prezentat de Gabriela Cristea Toader. Corina a auzit de drama cutremuratoare prin care trece Andreea Popescu cu ajutorul retelelor de socializare, iar prin acest gest a vrut sa o incurajeze pe tanara sa nu renunte la lupta.

Corina Alexandru a marturisit la "Draga mea prietena" ca si ei i s-a pus acest diagnostic necrutator- cancer- in urma cu 14 ani.

Iar de atunci, femeia nu a abandonat lupta si a declarat ca inca mai are forte pentru a iesi invingatoare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”