Barbati care s-au transformat in femei! GALERIE FOTO spectaculoasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:43

Majoritatea persoaneleor cand aud de transexuali au o reticenta deoarece ei cred ca acestia nu sunt normali, si de aceea fac tot posibilul si ii evita de fiecare data cand au ocazia.

De fapt, transexualii sunt personele care din punct de vedere fizic nu se simt bine in pielea lor, iar  psihologic apartin sexului opus, mai exact ei nu se simt bine in pielea lor.

Drept urmare isi doresc, si unii chiar reusesc sa se transforme din barbat in femeie sau invers. Trecerea este de multe ori dificila si cei in cauza au nevoie de foarte mult suport moral, dar si financiar deoarece tratamentele sunt costisitoare, dar intr-un final ei reusesc sa-si atinga scopul.

De obicei totul incepe cu o reteta pe baza de hormoni si dupa ce fac
trecerea din punct de vedere hormonal, abia mai apoi ei pot apelaza la operatia de schimbare a sexului, care este faza finala a transformarii

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.