Cazul impresionat al unei tinere ce a devenit mama mult prea devreme, MAINE la "Mama din intamplare"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:45

Roxana, o adolescenta din Bucuresti ce a devenit mama mult prea devreme si care se afla in permanent conflict cu familia ei este nevoita sa faca alegeri dificile.De aceeea Luiza Udrea, psihoterapeutul emisiunii, o consiliaza pe Roxana in aceaste momente de cumpana si o ajuta sa le depaseasca.

Reality-drama “Mama din intamplare” prezinta maine, la Kanal D, de la ora 21.00, cazul emotionant al Roxanei, o adolescenta de 19 ani, devenita mama si aflata in permanent conflict cu familia ei. 

Roxana este o adolescenta din Bucuresti, care la doar 16 ani era deja insarcinata cu micutul Ianis. Parintii tinerei au incercat sa o convinga sa faca intrerupere de sarcina si sa isi continue studiile,  dar fata nu a vrut nici in ruptul capului sa renunte la copil si la relatia cu Laurentiu, adolescent ca si ea.


Aflata in permanent conflict cu parintii, dar devotata fiului ei, Roxana nu este inca pe deplin constienta de dificultatile vietii de mamica. Tanara se afla in imposibilitatea de a se angaja, pentru ca nu si-a terminat studiile, iar iubitul ei, agent de paza, nu dispune de resursele financiare necesare intretinerii unei familii.

Responsabilitatile sunt din ce in ce mai mari pentru Roxana, ura dintre tatal ei si Laurentiu, “ginerele nedorit”, se adanceste pe zi ce trece, iar mama este perceputa de adolescenta ca o permanenta sursa de “cicaleala”.


Luiza Udrea, psihoterapeutul emisiunii, are o misiune dificila si de aceasta data. Daca si cum vor reusi cei doi adolescenti sa isi echilibreze viata greu incercata si cum va calma Luiza Udrea spiritele incinse ale familiei veti afla urmarind maine, de la ora 21.00, la Kanal D, reality-drama “Mama din intamplare”.

Intra pe pagina de Facebook a emisiunii "Mama din intamplare"

 

Taguri: