Claudette recomanda o modalitate sanatoasa de slabire. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:45

Claudette sau Claudia Patrascanu, fosta componenta a trupei Sexxy, si-a prezentat in cadrul emisiunii prezentata de Gabriela Cristea Toader, cel mai recent videoclip "Around the World". Artista a dezvaluit ca pentru realizarea lui a colaborat cu Federatia Romana de Kempo de la care a avut multe de invatat in legatura cu acest sport.

Claudia a mai adaugat ca aceasta colaborare a fost una cat se poate de fructuoasa deoarece de mica a fost atrasa de sporturile dure, iar de cand a descoperit acest gen de sport, Kempo, il practica cu regularitate. Ea este incantata si de faptul ca acest sport o pregateste atat fizic, cat si psihic.

"Nici eu nu stiam foarte multe despre Kempo, am invatat pe parcurs, dar daca faci Kempo devii mai calm si mai sigur pe tine", a declarat Claudia Patrascanu pentru Draga mea prietena.


Claudia a facut o demonstratie in direct impreuna cu Gabriela Cristea Toader, gazda emisiunii, tranformand platoul emisiunii intr-un veritabil ring de box.

Urmareste video si vezi imagini incredibile, in premiera!


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.