Johnny Depp cumpara palarii de la cersetori!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:45

Actorul e la cutite cu Vanessa Paradis din cauza celor peste 1 000 de palarii!

Johnny Depp i-a dat fiului Sandrei Bullock, Louis, in varsta de aproape 2 ani cateva palarii din colectia sa dupa ce sotia lui, Vanessa Paradis l-a somat sa se descotoroseasca de o parte din ele.

Starul din 'Pirates of the Caribbean' are aproape 1 000 de palarii. Dar, dupa ce Vanessa Paradis l-a somat sa scape de o parte din ele, actorul s-a gandit sa-i ofere cateva micutului Louis pentru cand va mai creste.
Sandra s-a aratat foarte incantata. Actrita a marturisit ca Louis plange de fiecare data cand nu-i pune o palarie pe cap si de aceea micutul este vazut mai tot timpul purtand cate una.

La inceputul acestui an, Vanessa i-a impus lui Johnny, care fusese votat drept “Hat Person of the Year”, sa scape de o parte din palarii deoarece casa din Paris devenea din ce in ce mai neincapatoare.
Are sute de palarii- 2 camere pline in apartamentul din Paris. Vanessa chiar i-a spus actorului verde in fata: “Johnny, scapa de palarii sau cat o sa fii plecat, o sa ti le arunc pe toate la gunoi!”

"A fost de-a dreptul oripilat!" a marturisit o sursa apropiata. "Isi iubeste la nebunie palariile si continua sa-si mai cumpere."

Ultimatumul Vanessei a venit dupa ce partenerul ei – cu care are 2 copii, Lily-Rose, de 11 ani si Jack in varsta de 8 ani- a venit acasa cu o palarie pe care a cumparat-o de la un
cersetor.

Insa starul de la Hollywood a gasit o solutie de compromis si isi va depozita palariile in alta parte.

 

Taguri: