Într-un schimb de replici amuzante cu un concurent redutabil, Virgil Ianţu a recunoscut aseară la "Vrei să fii milionar?” că nu se va "maturiza” niciodată

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:54

Petru Chiriac, care a ajuns aseară la suma de 7 500 de lei, vrea să câştige premiul de 1 milion de lei pentru a-şi ajuta fratele aflat într-o situaţie foarte dificilă.

După ce ieri seară, la "Vrei să fii milionar?”, Petru Chiriac din Paşcani, ofiţer MAPN, ne-a dat emoţii mari, bifând corect răspuns după răspuns în faţa unui Virgil Iantu pus pe glume, astăzi vom afla dacă acest concurent redutabil va trece de întrebarea cu numărul 10, securizându-şi astfel suma de 15. 000 de lei.


Petru Chiriac i-a demonstrat cu umor lui Iantu că oamenii mari "dau în mintea copiilor”, la întrebarea care cerea nominalizarea "animalului nocturn, fără dinţi şi acoperit cu plăci osoase, care trăieşte în America de Sud”.
Concurentul a indicat cu precizie varianta corectă, "tatu”, argumentul suprem fiind acela că a văzut o astfel de creatură la desenele animate pe care le urmăreşte, de regulă, fiica sa.

"Aztecii jucau cu tatuul acela fotbal!”, a afirmat Petru Chiriac stârnind zâmbetul lui Iantu şi un schimb de replici amuzante. "Cati ani ai?(...) Şi când te maturizezi?”, şi-a chestionar Iantu concurentul, răspunzându-şi singur la ultima întrebare: "Îţi spun din experienţă, niciodată!”.



La cum au decurs până în acest moment "ostilitatile”, Petru Chiriac are mari şanse să ajungă departe şi să ia chiar premiul de 1 milion de lei. Petru Chiriac vrea să îşi ajute astfel fratele să iasă dintr-o situaţie disperată; un tansplant de rinichi i-ar oferi acestuia din urmă şansa unei vieţi normale.


Dacă va reuşi Petru Chiriac să îşi îndeplinească visul şi să câştige marele premiu, de un milion de lei, aflaţi în această seară, de la ora 20.00,
la "Vrei să fii milionar?”, numai pe Kanal D!


 

Taguri: