Kanal D te face milionar! Şi pe Facebook!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:56

Începând de astăzi, Kanal D dă startul unui nou concurs, pe pagina de Facebook a celui mai îndrăgit concurs de televiziune, "Vrei să fii milionar?"! Astfel, timp de 10 săptămâni, fanii paginii de Facebook sunt invitaţi să intre în cursa premiilor oferite de către Kanal D şi Cosmote, răspunzând la diferite întrebări de cultură generală!

Kanal D va premia SĂPTĂMÂNAL inteligenţa şi viteza de reacţie a fanilor de pe Facebook cu enciclopedii şi rucsace personalizate cu "Vrei să fii milionar?". Premiul cel mare din ultima rundă a competiţiei este un abonament XXL oferit de către Cosmote, abonament ce va aduce celui mai bun dintre cei mai buni milioane de clipe alături de familie şi de prieteni!

Mecanismul concursului "Kanal D te face milionar!" este următorul:


1- În fiecare zi, pe pagina de Facebook "Vrei să fii milionar?" vom posta o întrebare de cultură generală.


2- Primii 25 de utilizatori care vor răspunde corect la întrebarea zilei vor fi punctati cronologic de la 25 la 1 punct. (Fanul care a dat primul răspunsul corect va primi 25 de puncte)

3- La finalul fiecărei zile, vom posta clasamentul intermediar al rundei, pe primul loc situându-se particpantul cu cele mai multe puncte acumulate până la momentul respectiv (Ex: miercuri vom afişa punctajul cumulat la întrebările de luni, marţi şi miercuri)

4- La finalul fiecărei săptămâni, organizatorul va posta clasamentul rundei şi va desemna câstigatorii ediţiei, pe primul loc situându-se
participantul cu cele mai multe puncte acumulate până la momentul respectiv; fiecare rundă va avea 5 câştigători.

5- Utilizatorii nu au obligaţia de a răspunde la toate întrebările zilnice, departajarea săptămânală făcându-se în funcţie de punctele acumulate.

6- Fanul pe primul loc al fiecărei runde săptămânale va câştiga o enciclopedie, câstigatorii de pe poziţiile 2-5 vor câştiga un rucsac personalizat.


Cea de-a 10 săptămână va găzdui runda finală şi va fi dedicată câştigătorilor tuturor rundelor precedente.
Astfel, cei mai inteligenţi 45 de fani ai paginii de Facebook" Vrei să fii milioanar?" vor intra în cursa pentru un abonament XXL oferit gratuit de către COSMOTE!

Crezi că te ţin cunoştinţele de cultură generală? Hai pe Facebook şi demonstreaz-o în faţa tuturor! Mai multe detalii sunt disponibile în cadrul Regulamentului concursului.

 

Taguri: