Au început înscrierile pentru show-ul "Te vreau lângă mine"!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:13

Sunaţi la 0743.131.000 pentru a vă putea încerca norocul în "cursa lui Cupidon"!

Pregătirile pentru show-ul "Te vreau lângă mine", prezentat de Niculina Stoican, au intrat în linie dreaptă.

Amfitrioana emisunii este nerăbdătoare să reîntâlnească publicul Kanal D. Persoanele singure sunt invitate să se înscrie la preselecţii pentru emisiunea care a reuşit să aducă bucuria în sufletul celor lipsiţi de speranţă. Dacă vreţi să vă întâlniţi perechea în cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine", trebuie să sunaţi la 0743.131.000, să daţi SMS la 1776 cu mesajul "Kanal D+ nume+ inscriere/paravan" sau să ne scrieţi pe adresa de e-mail [email protected] pentru a vă putea încerca norocul în "cursa lui Cupidon".


"Dragostea nu are vârstă, iar fericirea este pentru toţi: tineri, bătrâni, bărbaţi, femei, săraci, bogaţi, norocoşi sau ghinionişti. Sunt foarte mulţi oameni singuri, ajunşi la maturitate, care nu au prea multe posibilităţi de a cunoaşte alte persoane de vârsta lor în aceeaşi situaţie. Vă invit să vă înscrieţi la numărul de telefon 0743.131.000, iar împreună cu echipa "Te vreau lângă mine" să vă găsim sufletul pereche pentru că "Dragostea e peste tot!", ne-a declarat Niculina Stoican.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Niculina-Stoican3-b3a9e41997bd670b1fad5e5eea85e386.jpgNu rataţi, în curând, al doilea sezon al emisiunii "Te vreau lângă mine", la Kanal D!  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: