“Vrei să fii milionar?”, quiz show-ul prezentat de Virgil Ianţu, începe miercuri, 24 august, la Kanal D

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:14

Show-ul “Vrei să fii milionar?” va fi difuzat începând din 24 august, de miercuri până vineri, de la ora 20.00.

Ieri, 10 august, s-a filmat primul episod al show-ului “Vrei să fii milionar?”, varianta autohtonă a celui mai popular quiz show de prime-time din lume. Pe platourile de filmare, replica fidelă a formatului original britanic, primii 10 concurenţi au făcut cunoştinţă cu Virgil Ianţu şi au intrat în focurile concursului. Au trecut cu toţii prin prima probă de departajare “Fastest Finger First” şi cei mai rapizi au ajuns faţă în faţă cu Virgil Ianţu pe celebrul scaun (“Hot seat”), locul din care îţi poţi schimba viaţa radical.


Tensiunea a crescut progresiv de-a lungul filmărilor nu numai în rândul concurenţilor, ci şi în rândul publicului şi al echipei de filmare. Nu au lipsit nici momentele care au detensionat atmosferă; astfel, prezentatorul show-ului a primit “binecuvantarea şi norocul” din partea regizorului de platou, prin intermediul unui pupat pe creştet, procedură care i-a amuzat pe concurenţi şi a stârnit zâmbete în gradenă.

Revenit după 8 ani la cârma unui format care a făcut istorie în televiziune, Virgil Ianţu s-a simţit în elementul său pe platourile de filmare.


" este un format de care m-am ataşat foarte mult şi în care mă simt confortabil. Cunosc deja paşii de urmat, iar acum rolul meu este să îi fac pe concurenţi să uite de emoţiile inerente unui asemenea concurs şi să răspundă corect la întrebări”, a declarat prezentatorul emisiunii, Virgil Ianţu.

Virgil Ianţu, în elementul lui la filmările pentru “Vrei să fii milonar?”

Înscrierile în concurs se fac la numărul 0377 77 22 22.


Începând din 24 august, de la ora 20.00, trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, telespectatorii Kanal D vor fi conectaţi la emoţiile concurenţilor din platoul “Vrei să fii milionar?”. Premiul fără precedent pus la bătaie- 1 milion de lei, atmosfera specială din platou, suspansul, muzica menită să puncteze momentele-cheie, şi nu în ultimul rând farmecul prezentatorului sunt punctele forte ale acestui format care îşi propune să îi premieze pe cei care îşi dovedesc cunoştinţele de cultură generală.
« Vrei să fii milionar?” îmbină în mod fericit divertismentul şi testul de cultură generală devenind o şansă extraordinară pentru cei care au ales cartea şi studiul pentru perfecţionare şi care au înţeles că succesul şi cunoaşterea nu se exclud reciproc.

Concursul TV "Vrei să fii milionar?" se adresează tuturor telespectatorilor postului de televiziune Kanal D care la data începerii concursului au împlinit 18 ani şi au domiciliul sau reşedinţa legal stabilite în România.
Înscrierile în concurs se pot face sunând la numărul 0377 77 22 22 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telecomunicaţii fixe şi mobile).

Regulamentul concursului- afişat pe www.vreisafiimilionar.kanald.ro

Regulamentul concursului TV "Vrei să fii milionar?” este public pe toată durata desfăşurării acestuia şi poate fi consultat gratuit online de către toţi cei interesaţi prin accesarea site-ului www.vreisafiimilionar.kanald.ro sau la numărul de telefon 0377 77 11 11 (număr cu tarif normal deschis non-stop în toate reţelele de telefonie fixă şi mobilă).


"Vă invit ca, începând cu data de 24 august, în fiecare miercuri, joi şi vineri, de la ora 20.00, să urmăriţi cel mai popular concurs din istoria televiziunii – 'Vrei să fii milionar?'!", a lansat Virgil Ianţu invitaţia pentru toţi cei care vor putea experimenta emoţiile concurenţilor şi îşi vor putea testa cunoştinţele de cultură generală din faţa micilor ecrane.




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.