Ultimul episod din “Asi” confirmă succesul serialului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:52

De neoprit!

Ultimul episod al serialului “Asi- împotriva destinului” difuzat de Kanal D, a confirmat încă odată succesul de care s-a bucurat pe toată durata difuzării, clasându-se ieri, 25 iunie, pe locul doi în topul preferinţelor publicului telespectator, conform datelor furnizate de GFK, pentru publicul comercial (urban, 18 şi 49 de ani).

În intervalul 20:00- 22:10, serialul “Asi” difuzat de Kanal D a înregistrat o cotă de piaţă de 10.3%

şi un rating de 2.9%, fiind astfel după Pro TV (4.9 rating şi 17.4%share) şi înaintea programelor de la Antena 1 (2.3% rating, 8.0% share) care a difuzat în acel interval Observatorul şi Karmelita. Prima TV (2.2% rating şi 7.8% share) a difuzat la acea oră “Cireaşa de pe Tort”, “Copiii spun lucruri trăsnite” şi “Schimb de mame”, iar Acasă TV (2.0% rating şi 7.1% share) a avut, în intervalul menţionat, serialele “Îngeraşii” şi “Fără sâni nu există Paradis”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Pe durata întregii zile Kanal D s-a clasat pe locul trei în topul televiziunilor din România cu un share de 6.4%

şi un rating de 0.8%.
Pe acelaşi interval, la cererea telespectatorilor, Kanal D va difuza începând de miercuri, 1 iulie, cel mai îndrăgit serial străin “1001 de nopţi”. Frumoasa poveste de dragoste dintre Sehrazat şi Onur revine pe micile ecrane în fiecare miercuri, joi şi vineri de la 20:00.
 

 

Taguri: