"Asi" te trimite în Antalya

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:53

Mariana Stan este a doua căştigătoare a concursului care se desfăşoară în timpul difuzării serialului "Asi. Împotriva destinului".

A trimis un sms şi se va bucura de premiul Kanal D, un sejur de 5 zile la un hotel de 5 stele din Antalya. Fericita căştigătoare are 44 de şi este din Hârşova. Vestea că a câştigat o vacanţă de vis a luat-o prin surprindere pe doamna Mariana, care spune că la rândul său îi va face o surpriză soţului, care urmează să se întoarcă în România abia pe 14 decembrie.

Concursul continuă în fiecare miercuri şi joi de la orele 20.15. Dacă vreţi să vă număraţi şi dumneavoastră printre norocoşi nu trebuie decât să urmăriţi cu atenţie serialul "Asi. Împotriva destinului" şi să răspundeţi corect la ambele întrebări ale săptămânii prin intermediul sms-ului, la numărul de telefon 1261.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Câştigătorul

săptămânii va fi anunţat în fiecare miercuri, în jurnalul de ştiri de la 18.30! Mai multe detalii pe site-ul www.kanald.ro.

 

 

Taguri: