"Şehrazat” şi "Onur” continuă iubirea celor "1001 de nopţi”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:53

Imagini în premieră şi în exclusivitate pentru piaţa românească cu Berguzar şi copilul.

Dacă vă întrebaţi ce mai fac îndrăgiţii protagonişti ai serialului "1001 de nopţi” difuzat de Kanal D, Berguzar Korel (Şehrazat) şi Halit Ergenc (Onur) vă spunem că aceştia sunt foarte fericiţi.

Se pare că serialul "1001 de nopţi” a fost cu noroc pentru cei doi actori, pentru că, pe lângă succesul uriaş pe care l-au avut cu această producţie, cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul, s-au căsătorit şi acum au un copilaş minunat.

Dacă la începutul relaţiei lor circula zvonul că Halit este genul care se îndrăgosteşte de partenerele alături de care joacă, cei doi au demonstrat întregii lumi că lucrurile nu stau chiar aşa. Deşi, la vremea când s-au cunoscut, Halit era căsătorit iar Berguzar avea un iubit, aceştia au renunţat la partenerii lor de viaţă în favoarea iubirii. Dragostea dintre ei a fost atât de mare încât Halit a divorţat şi la scurt timp s-a căsătorit cu Berguzar.

Acum, odată cu venirea pe lume a copilului lor, se pare că fericirea lor este deplină. Berguzar Korel a declarat presei că se gândesc deja la al doilea copil pentru că îşi doresc ca micuţii lor să crească împreună.

Pe plan profesional, cei doi sunt implicaţi în proiecte diferite. Berguzar joacă rolul unui femei care cântă prin baruri şi care la vârsta de 16 ani şi-a dat copilul către adopţie, iar Halit joacă rolul Sultanului Suleyman Magnificul în cel mai controversat serial al momentului în Turcia, "Secolul magnific”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Suleyman Magnificul este considerat de istoriografia turcă drept cel mai important conducător al Imperiului Otoman, iar în Turcia respectul pentru personajele marcante ale istoriei este mai presus de orice, chiar şi mai presus de imaginaţia unor producători de

filme. Filmul a declanşat o adevărată furie naţională.

Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă ca să ceară scoaterea de pe post a serialului în care este prezentată viaţa privată a marelui Sultan Suleyman Magnificul.

Revolta oamenilor pleacă de la faptul că filmul încearcă să aducă în faţa telespectatorilor chiar haremul lui Suleyman. Practic, întreaga serie se bazează pe povestea de dragoste dintre sultan şi concubinele sale.

Un alt lucru care i-a revoltat pe telespectatori este faptul că Sultanul Suleyman Magnificul apare consumând alcool în una dintre scenele filmul, lucru total interzis de Islam.

 

Taguri: