O poveste care ar putea fi a ta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:54

Ce ai face dacă familia iubitului tău s-ar opune prin orice mijloace căsătoriei dintre voi? Ce-ai face dacă totuşi v-aţi căsători şi soţul tău ar muri într-un accident lăsându-te văduvă?

Ce-ai face dacă la scurtă vreme după această tragedie ai afla că fiul vostru este bolnav de leucemie şi tu ai nevoie de 200.000 de dolari şi un donator de măduvă ca să îi salvezi viaţa? Ce-ai face dacă socrul tău, deşi ar avea mijloacele necesare să-I salveze viaţa propriului nepot ar refuza să facă asta? Ce-ai face dacă patronul firmei la care lucrezi s-ar oferi să-ţi dea împrumutul cu condiţia să îţi petreci o noapte cu el? Acestea sunt dilemele cu care se confruntă Şehrazat eroina serialului 1001 de nopţi, care urmează să fie difuzat la KANAL D începând cu

21 aprilie.

Beneficiind de o distribuţie excepţională şi de un scenariu pe măsură, serialul a bătut toate recordurile de audienţă atinse vreodată de o producţie de televiziune în Turcia. Drama lui Şehrazat este relatată cu o sensibilitate şi un realism aparte care îi permit fiecărei femei să se identifice cu eroina principală şi să trăiască odată cu ea situaţiile limită cu care aceasta se confruntă.

Ce soluţii va găsi Şehrazat la problemele sale şi ce compromisuri va fi dispusă să accepte în condiţiile în care în societatea în care trăieşte compromisul nu este tolerat?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmăreşte

serialul 1001 de nopţi şi trăieşte alături de Şherazat şi Onur o poveste de dragoste extraordinară.

Premiera- 21 aprilie 2008 de la 22:30, în exclusivitate la KANAL D.

 

Taguri: