Actorul David Keith dă în judecată un om de afaceri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:55

Filmul despre cântăreţul country Keith Whitley este amânat

Actorul David Keith, cunoscut pentru rolul său din “An Officer and a Gentleman”, a dat în judecată un om de afaceri din Alabama, deoarece nu a mai respectat contractul care prevede finanţarea de către acesta a unui film despre viaţa lui Keith Whitley, starul de muzică country care a murit din cauza alcoolului în 1989, la vârsta de 33 de ani.


David Keith susţine că, în decembrie 2005, omul de afaceri Davis Lee a semnat un contract în numele lui şi a firmei pe care o conduce, prin care se angajase să finanţeze filmul despre Whitley, bugetul ridicându-se

la 10 milioane de dolari.

Actorul afirmă, de asemenea, că a primit acordul verbal de participare la filmări, din partea lui Billy Ray Cyrus şi a cântăreţului de blues J.D. Crowe. Un geniu al muzicii country, Whitley devine mebru al formaţiei Clinch Mountain Boys la vârstă de 15 ani, ajungând ulterior liderul formaţiei. David Keith cere curţii ca Lee să îndeplinească termenii contractului.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: