Pe urmele lui Eric Roberts

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Cu un palmares de peste 170 de roluri în producţii hollywoodiene, o nominalizare la Oscar, un premiu Boston Society of Film Critics obţinut în

1984 şi patru nominalizări la Globurile de Aur, Eric Roberts este unul dintre cei mai proeminenţi actori din Cetatea Filmului. Născut în Biloxi, Mississippi, fratele Juliei Roberts şi-a început cariera artistică în 1964, în Another World, serialul care a promovat şi alte nume celebre precum Anne Heche, Julian McMahon, Ray Liotta şi Morgan Freeman.

 

Un singur film cu Julia Roberts

 

Bazându-se pe un talent ieşit din comun şi un stil de a-şi însuşi rolurile aparte faţă de tehnicile predate în facultăţile de profil, Eric Roberts

s-a remarcat de-a lungul timpului drept un actor extrem de impulsiv şi un artist desăvârşit. Singurul film în care a jucat alături de Julia Roberts este Roşu ca sângele (1989). În această producţie, cei doi fraţi actori îşi păstrează legătura de sânge şi în scenariu, unde interpretează rolurile unor fabricanţi sicilieni de vinuri pentru care tradiţia înseamnă totul, chiar şi pe teritoriu american.

 

Distribuţii de cinci stele

 

Printre actorii alături de care a jucat Eric Roberts se numără Tony Curtis, Dennis Hopper, Christian Bale, Lance

Henriksen, Armand Assante, Crispin Glover şi Heath Ledger, în producţii precum:

 

·         Roşu ca sângele (1989);

·         Întruchiparea răului (1995);

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

·         Odiseea

(1997);

·         În slujba regelui (2000);

·         Prădătorul (2001);

·         Olandezul zburător (2001);

·         Miss Naufragiu (2004);

·         Cavalerul negru (2008).

 

Proiecte ambiţioase

 

Pentru anul viitor, Eric Roberts filmează deja în cinci producţii, alături de Daryl Hannah, Michael Madsen, Claire Forlani şi Val Kilmer. Cele mai aşteptate filme sunt The Steam Experiment, unde joacă rolul unei victime prinse în mijlocul unei lupte împotriva efectelor încălzirii globale şi Shannon ’s Rainbow, film în care regizorul Frank E.

Johnson urmăreşte povestea unei fetiţe îndrăgostite de cai.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.