Cher, de partea lui Obama

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Cântăreaţa îl promovează pe Barack Obama în cursa pentru Casa Albă, la posturi de radio din Indiana, Iowa şi Florida.

Pentru veterana muzicii rock, promovarea lui Barack Obama în cursa pentru alegerile prezidenţiale din acest an, a devenit o prioritate maximă. La recenta ceremonie de inaugurare a celui mai trendy restaurant din Beverly Hills, Cher le-a povestit invitaţilor faptul că din luna septembrie apare la tot felul de emisiuni de radio, în state precum Indiana, Iowa şi Florida şi vorbeşte în direct despre importanţa alegerii lui Obama la Casa Albă.

Artista pe care o puteţi urmări luni seara, la KANAL D, în filmul Oameni şi secrete, s-a amuzat copios pe seama faptului că producătorii acelor emisiuni radio insistau cu întrebări despre cariera ei muzicală şi cinematografică, în vreme ce ea insista să vorbească exclusiv despre Obama. ‘Nu ştiu dacă am fost în stare să aduc un argument solid în faţa ascultătorilor, dar asta am simţit că trebuie să fac.

Mi s-a părut interesant că producătorii emisiunilor la care ma fost invitată mă asaltau cu întrebări despre muzică şi film, iar eu vorbeam numai de politică’, a menţionat ea.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: