Mickey Rourke este în atenţia marilor producători de film

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:56

Actorul se află în negocieri cu producătorii filmului “Iron Man 2”.

Ce poate face un singur film pentru o carieră moartă?! Întrebaţi-l pe Mickey Rourke, câştigătorul de anul acesta al unui Golden Globe pentru interpretarea din “The Wrestler”.

Rourke a vorbit, în câteva dintre interviuri, despre problemele pe care le-a avut cu banii. Actorul nu îşi mai putea plăti chiria, dar acum este una dintre cele mai apreciate figuri ale industriei cinematografice.

Cum asta? Cuvântul-cheie este chiar Rourke.

El se află în negocieri pentru a interpreta personajul negativ din “Iron Man 2”. Şi gata cu negocierile? Nici pe departe! I s-a mai oferit şi un rol cheie în filmul lui Sylvester Stallone, “The Expendables”, în care joacă şi Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Forest Whitaker şi Ben Kingsley.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.