Oprah Winfrey a devenit un star datorită lui Robin Williams

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:58

Oprah a lansat cartea “O"s Big Book of Happiness”

Regina talk show-ului, Oprah Winfrey îi datorează succesul, pe care îl are acum, actorului Robin Williams. Ea a devenit cel mai mare star de televiziune datorită unui interviu pe care l-a înregistrat cu Robin pentru lansarea tinerelor talente într-un job de top.

În noua carte a lui Winfrey, “O"s Big Book of Happiness”, ea dezvăluie cum discuţia plină de jovialitate cu omul de comedie, pe când avea 24 de ani, a convins directorii unei televiziuni să-i încredinţeze primul ei show.



Ea descrie interviul ca “ 5 minute dintre cele mai amuzante, sălbatice, lipsite de inhibiţii cu cea mai spirituală celebritate pe care am întâlnit-o”. Şefii televiziunii respective au furat-o de la staţia locală unde lucra, pentru a o angaja ca şi co-prezentator la show-ul “People are Talking with Richard Sher”.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: