"Coraline” este noua animaţie 3D după romanul lui Neil Gaiman

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:59

Dakota Fanning a dat viaţă personajului Coraline

Keith David este pisica cea neagră din "Coraline”, noua animaţie 3D. Ea este mentorul Coralinei care o îndrumă peste tot în călătoria ei.

Filmul regizat de Henry Selick ("The Nightmare Before Christmas") este ecranizarea după romanul cu acelaşi nume, scris de Neil Gaiman şi are la bază povestea unei fetiţe, Coraline (Dakota Fanning) care descoperă o uşă secretă în noua ei casă din Ashland, Oregon, pe care reuşeşte să o deschidă şi păşeşte astfel într-o lume paralelă plină de aventuri.



La prima vedere, acest tărâm pare că ilustreză propia ei viaţă, într-o manieră fantastică, însă aici ea descoperă locuitori ciudaţi, printre care morbidele domnişoare Forcible (Jennifer Saunders) şi Spink (Dawn French) şi o mamă contrafăcută care încearcă s-o reţină acolo. În cele din urmă, Coraline trebuie să-şi găsească forţa, curajul şi determinarea să se întoarcă acasă.

"Coraline" va apărea în cinematografe în februarie 2009, iar Dakota Fanning, Keith David, Teri Hatcher şi Ian McShane şi-au împumutat vocile pentru a da viaţă personajelor din film.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: