Kanal D difuzează filmul “11:14” in memoriam Patrick Swayze

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:59

Nu rataţi filmul 11:14, cu Patrick Swayze, joi, 17 septembrie, ora 23.00, numai la Kanal D!

Kanal D vă invită joi, 17 septembrie 2009, de la ora 23:00 să vizionaţi filmul 11:14 în memoria marelui actor Patrick Swayze, care s-a stins din viaţă luni seara, lăsând în urmă milioane de fani îndureraţi.

Noua grilă de toamnă Kanal D porneşte în forţă cu “11:14”- un film de cinci stele în care, alături de Patrick Swayze, îi veţi putea revedea pe marii actori de la Hollywood, Hilary Swank şi Colin Hanks.

Povestea se petrece în Middletown, un oraş în care se întâmplă lucruri stranii. La ora 11:14 seara, se petrec în acelaşi timp două accidente de maşină. Un şofer beat loveşte un bărbat pe un drum lăturalnic lângă un pod, iar 3 tineri lovesc o femeie cu o dubiţă, după care un bărbat trage după ei. Un tânăr jefuieşte un magazin cu ajutorul unui preot, un bărbat găseşte un cadavru într-un cimitir şi scapă de el şi o femeie gravidă încearcă să facă rost de bani pentru avort.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Deşi par poveşti disparate, toate aceste incidente converg spre un singur final, filmul urmând evenimentele prin care trec 5 personaje diferite şi 5 poveşti diferite, care până la urmă dezvăluie povestea crimei şi a decepţiei.

Actor şi cântăreţ, Patrick Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolurile din Dirty Dancing (1987) şi a făcut furori în interpretarea din “Ghost” (Fantoma mea iubită) în care a jucat alături de frumoasa Demi Moore. Patrick Swayze s-a stins din viaţă luni noapte, în locuinţa sa din Los Angeles, la vârsta de 57 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul pancreatic.
 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.