Cătălin Crişan redă speranţa unei familii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:04

În prima ediţie specială a emisiunii “Spune-mi preţul”, care se va difuza sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, Cătălin Crişan şi Anca Ţurcaşiu îşi unesc forţele pentru a aduce o rază de speranţă în prag de sărbători unei familii nevoiaşe din judeţul Sibiu.

O familie de patru suflete trăieşte de 3 ani într-un câmp de la marginea Sibiului. Părinţii muncesc în fiecare zi pe unde apucă pentru ca cei doi copii să aibă ce mânca. Având curent improvizat de la o baterie, cei patru supravieţuiesc într-o baracă din alocaţia copiilor şi mila oamenilor, însă nu au renunţat nicio clipă să spere la un trai mai decent pentru ei şi copiii lor.

Cătălin Crişan, moderatorul emisiunii “Adio, dar te iubesc” şi interpreta de muzică uşoară Anca Ţurcaşiu au fost extrem de impresionaţi de condiţiile acestora de trăi şi au decis să participe în

ajun de Moş Nicolae, la emisiunea “Spune-mi preţul” pentru a câştiga premii şi bani pentru ei.

Alături de ei se vor afla Gheorghe Turda şi Ionela Târlea care de asemenea vor lupta pentru Marius Bazar, un băiat în vârstă de 24 de ani care suferă de parapareză spastica şi care visează că într-o bună zi va putea merge.

Telespectatorii se pot alătura eforturilor Kanal D să ofere un zâmbet acestor oameni aflaţi în dificultate.

Aceştia vor avea la dispoziţie numărul special 879, pus la dispoziţie gratuit de reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote, prin care pot dona 2 euro prin sms (la care nu se percepe TVA). Campania se va desfăşura în cadrul ediţiilor speciale de sărbători ale emisiunii “Spune-mi preţul” prezentată de Cosmin Cernat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Fii alături de Cătălin Crişan,

Anca Ţurcaşiu, Gheorghe Turda şi Ionela Târlea în prima ediţie specială “Spune-mi preţul”, sâmbătă 5 decembrie, ora 20:00, numai la Kanal D.

 

Taguri: