”Spune-mi preţul” special de Revelion

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:04

Seara de Revelion începe cu ”Spune-mi preţul”, ediţie specială de la 20:00!

Seara de Revelion debutează la Kanal D, de la ora 20:00, cu o ediţie specială a emisiunii „Spune-mi preţul”, prezentată de Cosmin Cernat.

Patru vedete ale muzicii şi portului popular, Maria Cârneci, Benone Sinulescu, Nicoleta Voicu şi Petrica Matu Stoian se vor lupta, ne vor cânta şi ne vor distra la cea mai veselă ediţie „Spune-mi preţul” din an.

Premii speciale şi mult umor în seara de Revelion

Puse la grea încercare, vedetele vor putea câştiga în seara dintre ani premii apetisante şi gustoase precum: un platou cu aperitive, gustări calde, oală cu

sarmale, platou cu fripturi asortate, plăcintă cu brânză şi răvaşe, prăjituri de toate felurile. Probele vor fi diferite de data aceasta, deoarece concurenţii nu vor mai ghici preţurile produselor, ci vor fi nevoiţi să ştie răspunsurile la întrebări de genul: „Câţi metri a avut cel mai lung cârnat din lume, record ce aparţine României” sau ’Câte sarmale sunt în oala prezentată”.

Maria Cârneci a fost pusă în încurcătură când a trebuit să însumeze caloriile pe care le duce în spate un purcel de lapte, gradele din băuturile aferente mesei de Revelion plus greutatea tortului festiv.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Emisiunea este doar un pretext pentru a petrece, invitaţii interpretând piese vesele şi gustând din toate mâncărurile puse în joc. Dansul va fi susţinut de grupul de dansatori pupulari Doruleţ.

Nu rataţi cea mai veselă şi apetisantă ediţie a emisiunii „Spune-mi preţul” din an, în seara de Revelion, de la ora 20:00, numai la Kanal D!
 

 

Taguri: