Vedetele au intrat în ŞATRA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:07

Ploaia, frigul, noroiul, munca de dimineaţă până seara, lipsa apei calde şi a duşului sunt doar câteva din provocările care le-au făcut viaţa grea lui Jean de la Craiova, Soranei (ex A.S.I.A.) şi Marilenei Niţu.

Începând de luni, 5 iulie, de la 20.30, Jean de la Craiova, Sorana (ex A.S.I.A.) şi Marilena Niţu încearcă viaţa în mijlocul unei şatre de ţigani în noul realiy show de la Kanal D, « ŞATRA» prezentat de Cosmin Cernat.

Animaţi de dorinţa de a ajuta câte o asociaţie ce luptă pentru drepturile omului, cei trei bucureşteni au nimerit în şatra de ţigani din Somcuta Mare, judeţul Maramureş, fiind dispuşi să se supună regulilor şi stilului de viaţă impus de familia care i-a găzduit.


Elivs Rromano este capul familiei de ţigani care le-a primit pe cele trei vedete şi este şi el, la rândul lui, o vedetă. El este singura sosie a cântăreţului Elvis Presley care a tradus celebrele cântece ale artistului internaţional în limba romani. Deşi Elvis şi familia acestuia nu este departe de lumea modernă în care sunt obişnuiţi să trăiască Jean, Sorana şi Marilena, cele trei vedete nu au avut nici pe departe o viaţă uşoară în cele două zile petrecute în şatră de la Somcuta.

Din vechi străbuni, familia lui Elvis Rromano se ocupă cu fabricarea şi vânzarea de cărămidă din lut. Astfel, Jean, Sorana şi Marilena au fost nevoiţi să muncească cot la cot cu bătrânul casei şi să înveţe să fabrice cărămidă din lut. Mai mult decât atât, cele trei vedete au fost puse să muncească pentru a asigura hrană întregii familii, fără a beneficia de condiile cu care au fost obişnuiţi în Bucureşti.

Mersul la wc-ul din spatele curţii, duşul la lighean, somnul într-un autobuz au fost doar câteva dintre problemele pe care le-au întâmpinat vedetele.

“Eu m-am adaptat destul de bine, mai ales că Elvis este şi el cântăreţ şi am fost pe aceeaşi lungime de undă. Ei au avut însă aşteptări foarte mari de la noi, iar noi am făcut ce am putut. Am tăiat şi lemne, am fost la cules de ciuperci pe ploaie torenţială, le-am cântat în jurul focului, am dormit în autobuz, am îndurat frigul, m-am spălat şi în covată...

Nu e uşor să trăieşti ca ei, dar până la urmă am făcut faţă provocării. Până la urmă, ţiganul tot ţigan ramane” a declarat Jean de la Craiova.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Sorana şi Marilena au întâmpinat însă mai multe probleme, iar

şederea lor nu a fost atât de plăcută precum cea a lui Jean.
“Cu mare tristeţe spun că eu nu am învăţat nimic de la aceşti oameni. Nu pot să le înţeleg stilul de viaţă şi nici nu vreau. Am luptat pentru cazul meu, însă nu mi-a fost deloc uşor. Nu mă pot adapta mentalităţii pe care am întâlnit-o în satra” a declarat Sorana.

Fiecare dintre cei trei a făcut ce a ştiut mai bine, pentru a fi câştigătorul votat de familia de rromi.

Stresul şi-a spus repede cuvântul, astfel încât conflictele nu au întârziat să apară. Luni, de la 20.30, vedeţi cum s-au descurcat cele trei vedete şi care dintre ele a cedat şi s-a auto-eliminat din competiţie, iar marţi urmează finala şi decizia lui Elvis Rromano în ceea ce priveşte câştigătorul primei ediţii a emisiunii Şatra.
Nu rataţi Şatra, din 5 iulie, în fiecare luni şi marţi de la 20.30, numai la Kanal D!



 

 

Taguri: