Bianca Rus - dependentă de shopping

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:08

Urmăreşte din 11 martie “Săracii copii bogaţi”, un nou reality show!

Cântăreaţa Bianca Rus, una dintre protagonistele reality show-ului “Săracii copii bogaţi”- care are premieră joi, 11 martie de la 20:30, la Kanal D, mărturiseşte că are un viciu: shoppingul.

Invitată să participe la emisiunea “Săracii copii bogaţi” datorită condiţiei sale financiare mult peste media unui român obişnuit, Bianca Rus nu se sfiieste să recunoască faptul că este o alintată a sorţii. Ea spune că plăcerea ei cea mai mare este shoppingul, însă începe să o îngrijoreze puţin acest lucru fiindcă deja nu mai trece o zi în care să nu-şi achiziţioneze măcar un obiect vestimentar.

“Cred că sunt dependentă de shopping. Dacă trece o zi şi nu mi-am luat nimic încep să fiu agitată, mă enervez. Şi până nu merg la mall să-mi cumpăr ceva nu mă simt bine” mărturiseşte Bianca. Deşi chiar ea recunoaşte că are foarte multe haine, unele pe care nu le-a purtat niciodată, Bianca îşi cumpără în continuare foarte multe obiecte vestimentare, fiindcă pentru ea “shoppingul este ca un sport”.

“Am dulapurile pline, şi pe cele din Bucureşti şi pe cele de la Satu Mare. Ştiu că am prea multe haine, dar nu mă pot abţine să-mi cumpăr mereu altele şi altele noi. Adevărul e că pentru mine hainele sunt de unică folosinţă. Nu-mi place să port de mai multe ori aceeaşi bluză” spune Bianca Rus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

În

cadrul realtity show-ului “Săracii copii bogaţi”, Bianca, alături de Andreea Podărescu, Sorinel Copilul de Aur, Claudiu Năstase şi Emmy, va încerca să trăiască precum orice român obişnuit: cu un buget limitat, cu necesitatea de a munci şi cu grijile specifice lipsei banilor. În momentul intrării în show concurenţii nu au avut voie să-şi ia decât un geamantan, ceea ce pentru Bianca a fost primul motiv de stres cauzat de noua ei postură.

“Mie în geamantanul ăsta îmi încap hainele pentru o zi, nu pentru o lună” a afirmat indignată cantăreata.

Nu pierdeţi aventurile Biancăi Rus şi ale celoralţi copii de bani gata care fac experimentul de a trăi timp de 30 de zile ca un om obişnuit, din 11 martie, de la 20:30, numai la Kanal D!
 

 

Taguri: