Eşecul lui Marian, salvarea Carlei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:18

Carla câştigă bătălia pentru imunitate

Înfrângerea suferită în urma bătăliei pentru salvare, i-a împins pe debutanţi în lupta individuală. Regulile sunt dure: numai câştigătorul se poate salva prin imunitate. Un membru din cei patru rămaşi părăseşte competiţia.

Tenacitate, strategie şi agerime! Asta implica proba la care a fost supusă Echipa Debutanţilor în lupta pentru imunitate. Fiecare concurent trebuia să ridice o structură de 11 etaje dintr-un total de 15 piese. După ce au reuşit să-şi ţină echilibrul şi să adune toate piesele necesare, vântul le-a fost multora împotrivă.

Marian şi Carla au terminat proba aproape în acelaşi timp. Carla nu s-a grăbit de la început să treacă linia finală. Intenţia ei era să-şi lase coechipierul să capete imunitate. Destinul, însă, a fost de partea Carlei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

În seara asta

de la 22:00 află cât de dulce este răzbunarea vedetelor în postura de judecători!
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.