Vedetele nu s-au speriat de infernul de pe insula Condamnaţilor!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:20

Chiar dacă au ajuns în a 26-a zi de concurs pe insula Condamnaţilor, vedetele nu s-au speriat de condiţiile pe care le oferă noul teritoriu şi s-au apucat de muncă.

Ajunşi într-un loc unde nu există nimic, în afară de junglă şi unde traiul de pe o zi pe alta este o luptă continuă, Cornel, Ramona, Ionuţ, Jasmine şi Silvia au uitat de conflictele interioare şi s-au mobilizat pentru a-şi găsi hrană şi pentru a-şi face un adăpost.

Pe lângă toate aceste activităţi, vedetele mai trebuie să se gândească şi la bătăliile pe care le vor avea cu celelalte echipe din concurs.

Acum, vilele şi apartametele luxoase din Bucureşti s-au prefăcut în adăposturi din frunze de palmier, iar focul din şemineu a ajuns unul de tabără unde se părpăleşte vânatul. Vedetele sunt nevoite să doarmă cu feţele în nisip, în timp ce insecte tropicale şi reptile înfometate se plimbă în jurul lor, în căutarea prăzii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu

rataţi episodul din această seară de la ora 22:00 să vedeţi aventurile vedetelor pe insula Condamnaţilor!

 

 

Taguri: