Vedetele, împreună la bine şi la rău!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:20

O dată ajunse pe insula Condamnaţilor, vedetele nu doar s-au mobilizat să-şi facă din jungla în care stau un prieten, dar şi-au dat seama ce legătură puternică există între ei.

Dacă până acum conflictele se ţineau lanţ în echipa vedetelor, acum Cornel, Jasmine, Ramona, Ionuţ şi Silvia le-au dat uitării şi s-au concentrat asupra supravieţuirii pe insula infernului. "Cel mai mulţumit sunt că în momente de criză şi în momente de greu ştim să ne unim, ştim să fim aproape dar nu că ar fi o strategie, totul vine din suflet, vine de la sine,”spune Cornel. Astfel, ei şi-au construit singuri un adăpost şi şi-au procurat hrana.



Şi dacă pe insula Speranţei, nuca de cocos era coşmarul celor 5 vedete, pe insula Condamnaţilor, banana îi ia locul. Fie că e vorba de banană fiartă, prăjită sau friptă, vedetele nu au încotro şi trebuie să o prepare pentru că este singurul aliment de care dispun deocamdată.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: