Luptă crâncenă între Adriana şi Cristian!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:22

În ciuda frigului, a foamei şi oboselii, debutanţii au câştigat bătălia pentru salvare, în defavoarea aspiranţilor.

Cea care i-a condus pe debutanţi spre victorie a fost Adriana. Nimeni nu se aştepta ca tocmai ea să facă faţă, mai ales că în prima zi de concurs s-a accidentat la mână.

Ca o adevărată luptătoare, concurenta din echipa debutanţilor şi-a eliminat rând pe rând adversarii. Cel care i-a ţinut piept, pentru un timp a fost Cristian. Plin de julituri şi în prag de leşin din cauza efortului, Cristian a luptat până în ultima clipă, ca un adevărat erou pentru a-şi salva echipa.

Însă Adriana a reuşit să se motiveze suficient încât să-l elimine şi să-şi salveze echipa.

Pentru că aspiranţii au pierdut lupta cu debutanţii, acum trebuie să se înfrunte între ei în bătălia individuală, în urma căreia unul dintre ei va fi protejat de eliminare la Marea Judecată. Urmăreşte în această seară, începând cu ora 22:00, numai la Kanal D, cine va fi învingătorul şi cine vor fi candidaţii propuşi pentru eliminare.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: