Insula Paradisului, piază rea pentru vedete şi aspiranţi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:51

Deşi au făcut foamea zile în şir, s-au hrănit cu crabi şi pisici de mare, au dormit lângă o mlaştină cu aligatori şi au avut deasupra capului acoperiş din frunze, debutanţii au găsit ambiţia şi forţa care i-au condus spre victorie.

Motivaţi de dorinţa de scăpa de condiţiile de pe Insula Condamnaţilor şi de nevoia de a dormi într-un pat şi a mânca civilizat, Carla, Marian, Denişa, Adriana şi Cristian au intrat în posesia cheii Insulei Paradisului, după ce s-au înfruntat într-o bătălie crâncenă cu echipa vedetelor şi a aspiranţilor. Astfel, după 11 zile petrecute pe Insula Condamnaţilor, debutanţii şi-au luat revanşa şi au câştigat bătălia teritorială.

Spre deosebire de debutanţi care vor avea parte până la următoarea bătălie teritorială de tot luxul la care au visat, aspiranţii vor experimenta traiul pe Insula Condamantilor, iar vedetele vor rămâne în continuare

pe Insula Speranţei. Se pare că Insula Paradisului le-a cam purtat ghinion ultimelor echipe, mai ales aspiranţilor care, după ce au ajuns pe insula mult râvnită, au pierdut bătălie după bătălie.



 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: