Aspiranţii pun la cale planuri împotriva vedetelor!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:51

Condiţiile de pe Insula Condamnaţilor şi probele la care sunt supuşi încep să-şi pună amprenta pe psihicul aspiranţilor.

Animozităţile nu i-au ocolit nici pe ei, iar unii dintre ei, cum ar fi cazul Andrei şi al Marianei, au început să cedeze fizic. Fie că e vorba de pierderea unei probe importante sau de locul unde dorm noaptea, aspiranţii au nervii întinşi la maxim şi asta se observă mai ales din interacţiunea pe care o au între ei. Elena şi Aly sunt tot timpul la cuţite, iar Dragoş crede că echipa lor pierde constant din cauza părţii feminine.



Pe de altă parte, înstinctul de supravieţuire al aspiranţilor este foarte puternic şi nu ezită să se folosească de toate mijloacele pentru a ţine piept celorlalte echipe. Astfel, în ciuda conflictelor care s-au creat între ei, aspiranţii pun la cale un plan prin care să elimine un adversar din echipa vedetelor pentru a echilibra balanţa. Ceea ce îşi doresc cel mai mult aspiranţii e, însă, să vadă vedetele în ipostaza de judecaţi, iar ei de judecători.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: