Ramona Gabor îşi fereşte sânii de nămol!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:52

Ramona Gabor a preferat să se bucure de reuşita echipei sale de pe margine.

După ce Andrei Gheorghe, gazda emisiunii, le-a desemnat pe vedete învingătoare, acestea au uitat de statutul de staruri şi s-au hârjonit preţ de câteva minute în groapa cu nămol.

Cea care s-a ţinut departe de acest tratament a fost Ramona Gabor, care a preferat să se bucure de reuşita echipei sale de pe margine. De teamă să nu-şi murdărească frumoşii săi sâni, vedeta a încercat să se ţină departe de îmbrăţişarea lui Bilo.

De altfel, Ramona s-a oferit să nu participe la această probă pentru ca echipa ei să fie egală numeric cu cea a debutanţilor care nu au putut-o folosi la această probă pe Adriana.

Dacă la prima probă, echipa vedetelor nu prea a demonstrat că-şi merită locul pe Insula Paradisului, la cea de-a doua probă CRBL, Cornel Păsat, Jasmine, Silvia, Ionuţ Atodiresei şi Ramona Gabor şi-au luat revanşa. Ei au reuşit să învingă echipa debutanţilor la proba cu buşteanul, câştigându-şi, astfel, dreptul de a nu fi eliminaţi din concurs.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

 

Taguri: