"Rătăciţi în Panama"

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:53

Şi-a făcut bagajele şi a plecat în cea mai tare aventură a acestui an.

Andrei Gheorghe, prezentatorul super-show-ului "Rătăciţi în Panama" de la Kanal D, a plecat în această dimineaţă spre arhipelagul Bocas del Toro. Acolo, 18 concurenţi se vor lupta pentru supravieţuire, dar şi pentru marele premiu de 50 de mii de euro. Peste 250 de oameni vor lucra alături de Andrei Gheorghe pentru că, din septembrie, să fiţi martori la cea mai spectaculoasă producţie TV văzută vreodată în România.

Este abia patru dimineaţă, dar în aeroportul Otopeni e forfotă mare.

Printre zborurile obişnuite se află unul extrem de special. E cel care îl va duce pe Andrei Gheorghe în mijlocul Americii Centrale, în Panama.

Concurenţii nu vor avea deloc o viaţă uşoară, mai ales că la fiecare sfârşit de săptămâna unul dintre ei va trebui să părăsească paradisul din Panama. Iar Andrei Gheorghe îi asigură de acest lucru.

"Rătăciţi în Panama" este cea mai scumpă producţie de televiziune din istoria României.
Cu un buget de două milioane de euro şi o echipă de producţie de peste 250 de oameni, show-ul care va începe în septembrie la Kanal D va cuprinde 60 de episoade, iar finala va fi în direct din Bucureşti. 18 oameni, dintre care mai multe vedete, se vor lupta între ei şi cu ei, pentru a-şi depăşi limitele, dar mai ales pentru a pune mâna pe marele premiu, de 50 de mii euro.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.