Au început filmările la cel mai provocator şi cel mai palpitant concurs de televiziune!

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:53

18 concurenţi, trei echipe, trei insule, competiţie şi aventură plus un premiu de 50.000 de euro.

Sunt ingredientele de bază ale concursului, care va debuta pe 28 septembrie la Kanal D şi va fi moderat de Andrei Gheorghe. Va fi o adevărată revoluţie în ceea ce priveşte televiziunea de divertisment din România, promite echipa care realizează showul.

 Andrei Gheorghe împreună cu o armată de peste 150 de persoane din echipa de producţie au dat startul filmărilor cu o desfăşurare impresionantă de forţe: 8 camere fixe, o macara, trei camere mobile însoţite de filmări din elicopter, toate susţinute de sute de kilograme de echipament tehnic, mii de metri de cabluri şi mai ales de o echipă

de producţie experimentată, care a făcut ca acest program să fie lider de audienţă în America Centrală de mai bine de şase ani. Moderatorul emisiunii, Andrei Gheroghe, spune că toţi cei care participă la concurs sunt încântaţi, pentru că se află într-un loc de-a dreptul incredibil.

 Urmăriţi în continuare ediţiile D-ştiri şi veţi afla curând informaţii noi despre participanţi şi concursul care se desfăşoară în exoticul arhipelag caraibean Bocas del Toro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.