Anna Lesko recunoaşte, în premieră, că are o relaţie cu Elan Schwarzenberg

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:54

Nu rata dezvăluiri în premieră, sâmbătă la 22:30!

Anna Lesko vorbeşte în premieră despre relaţia pe care o are cu renumitul om de afaceri Elan Schwartzenberg în emisiunea Oanei Zăvoranu, “Pact cu diavoliţa” de sâmbătă, 23 mai.

Invitată în emisiunea “Pact cu diavoliţa”, Anna Lesko a fost pusă pentru prima oară faţă în faţă cu Elena Hueanu, cea despre care ziarele au specualt că a avut o aventură de o noapte cu Elan, fostul soţ al Mihaelei Rădulesu.

Dorind să clarifice misterul care planează asupra vieţii lui Elan, Oana Zăvoranu a aranjat o întâlnire incognito între cele două presupuse rivale: Ana Lesko şi Elena Hueanu. Acest lucru a determinat-o pe Ana să recunoască faptul că Elan o curtează.

“Nu am nimic de clarificat cu Elena. Mă aşteptam la speculaţii din partea presei. Ideea e că suntem la început (ea şi Elan), ştii cum e atunci când un băiat curtează o fată...

este o perioadă de tatonare”, declară Anna Lesko.

Iar Elena a dezminţit faptul că ar fi avut o aventură cu partenereul Anei Lesko: “Eu nu mă consider rivala ei. Eu nu vreau să am nimic cu Elan. Suntem prieteni şi am mers împreună cu maşina. Atât.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cele

două rivale şi-au dat mâna la sfârşit

Deşi nu se aştepta la această surpriză, Anna a acceptat până la urmă să vobească despre ea şi Elan şi a declarat în faţa tuturor că nu este supărată pe Elena, cele două îmbrăţişându-se şi pupându-se în semn de împăcare.

Urmăriţi declaraţiile în premieră ale Annei Lesko şi Elenei Hueanu, dar şi momentul întâlnirii celor două, sâmbătă 23 mai, de la orele 22.30,

la Kanal D, în emisiunea Oanei Zăvoranu, “Pact cu diavoliţa”!
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.