Cătălin Crişan, fericit după divorţ

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:14

Urmăreşte La şuetă cu Bahmu în fiecare zi, de luni până vineri de la 15:00!

Adriana Bahmuţeanu, gazda emisiunii La şuetă cu Bahmu, l-a avut invitat în ediţia din 12 noiembrie pe Cătălin Crişan, proaspăt venit în familia Kanal D.

Cătălin Crişan va modera începând cu 12 noiembrie o emisiune dedicată cuplurilor care se află în impas şi vor să îşi mai acorde o şansă. „Adio, dar te iubesc” se va difuza la Kanal D în fiecare joi de la 20:30.

Cu o experienţă de invidiat în televiziune, Cătălin Crişan va încerca în noul reality-show să fie un fel de consilier sau „doctor în inimi” ajutându-i, astfel, pe partenerii unui cuplu să

comunice mai bine. Nu îl deranjează nici comentariile maliţioase care spun că artistul nu s-ar descurca în această postura din cauza divorţului prin care a trecut recent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Şi fiindcă suntem „La şuetă cu Bahmu” aflăm că proaspătul divorţat se simte din ce în ce mai bine şi este pregătit pentru a lua singur viaţa în piept.

Pe Cătălin Crişan îl poţi vedea în fiecare joi de 20:30 moderând emisiunea „ Adio, dar Te iubesc ”!
 

 

Taguri: