Spiritul lui Ion Dolănescu, în direct la Bahmu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:14

Nu pierde cele mai tari momente din show-bizz în fiecare zi, de luni până vineri de la 15:30, numai La şuetă cu Bahmu!

Adriana Bahmuţeanu, gazda emisiunii La şuetă cu Bahmu, a avut în ediţia din 7 octombrie invitaţi cu totul speciali!

Marius Chivu, prezentatorul super show-ului Clarvăzătorii, a venit însoţit de profesorul Lucian Iordănescu, preşedintele Asociaţiei de Metafizică din România, detectivul Mihai Untaru, fost ofiţer de poliţie şi membru al juriului emisiunii, Nina Petre, parapsiholog, Ani Creţu şi, nu în ultimul rând Răzvan Popescu. Ultimii doi, în calitate de sceptici, s-au declarat foarte impresionaţi de ceea ce li s-a întâmplat în timpul filmărilor emisiunii Clarvăzătorii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doamna parapsiholog, Nina Petre, susţine că poate intra în legătură cu spiritele. Specialitatea ei sunt spiritele oamenilor care au fost odinioară celebri.

Adriana Bahmuţeanu şi echipa de producţie au rugat-o pe Nina să intre în legătura cu spiritul regretatului Ion Dolănescu.
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.